.

Ceara de Topire Cupa, 1.2 L Ceara creuzet de Topire de Ceara Cupa Lumânare Face Ulcior Oală de Turnare pentru Acasă Chandlery Oală Lumânare Face Ulcior

Ceara de Topire Cupa, 1.2 L Ceara creuzet de Topire de Ceara Cupa Lumânare Face Ulcior Oală de Turnare pentru

RON 42.58

Cantitatea de bunuri
Disponibil

1.2 L capacitate ceara creuzet, care poate fi folosit pentru a face lumânări în cantități mari și săpun bar, prefect pentru lumânare , economisind toate topire probleme.Rezistente la căldură anti‑opărire se ocupe, pentru a evita arsurile mari de temperatură, este deschis un mâner, lăsând lacune mari cu cupa corpului, așa că nu se va atinge cu ușurință cupa corp pentru a preveni arsurile.Gura este conceput ca un vultur diversiune gura, care este mai ușor să se toarnă și se revarsă dintr-o direcție, nu este ușor să pierdeți.Ușor de curățat, după utilizarea de ceară pot, pur și simplu se spală cu apă caldă.Această topire ceara oala corpul este realizat din aluminiu gros de materiale, în condiții de siguranță, care are o repede conductivitate termică și poate topire aroma ceara mai bine.Perfect pentru utilizarea ca un cazan dublu sistem de topire de ceara in interiorul unei normal cratiță.Potrivit pentru a face bomboane, topind ciocolata, spumarea laptelui, lumânări, săpun de luare, alte meserii DIY.Cum să Utilizați : 1. Pune lumanari, bomboane, săpun, ciocolată, lapte, etc. în oala pentru încălzire. 2. Începe meserii DIY sau alimente de care ai nevoie.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Ceara Creuzet Material : Aluminiu Culoare : Argint Oală Dimensiune : Aprox.12.7x11.6cm / 5.0x4.6 Gura Diametru : Aprox.13cm / 5.1 în Capacitate : 1.2 L Greutate : Aprox. 242g / 8.5 oz Lista de pachete : 1 x Ceară creuzet Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-1‑2în eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Caracteristicile mărfii

Item Type:
Wax Melting Pot
Material:
Aluminum
Color:
Silver
Pot Size:
Approx.12.7x11.6cm / 5.0x4.6in
Mouth Diameter:
Approx.13cm / 5.1in
Capacity:
1.2L
Weight:
Approx. 242g / 8.5oz
Package List:
1 x Wax Melting Pot  :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :